Diller

Springer Nature/ Veritabanları Webinarları Hakkında

 

Springer Nature tarafından önümüzdeki birkaç hafta boyunca, çeşitli veritabanı ürünleri için bazı bilgilendirme ve eğitim webinarları düzenlenecektir. Hem abone olan kurumlara hem de henüz abone olmayan kurumlara açık olacak webinarların tarihleri ve kayıt linkleri aşağıda bilginize sunulmuştur. 
Aşağıdaki linkler üzerinden ürünler ve içerikleri ile ilgili kısa açıklamaları kontrol edebilirsiniz. 
Dilerseniz webinar kayıt linklerini araştırmacılarınız ile paylaşabilirsiniz.
·         Nano: https://nano.nature.com/ 
o    https://www.springernature.com/gp/librarians/products/databases-solutions/nano
·         Springer Materials: https://materials.springer.com/ 
o    https://www.springernature.com/gp/librarians/products/databases-solutions/springermaterials
·         Springer Nature Experiments:  https://experiments.springernature.com/  
o    https://www.springernature.com/gp/librarians/products/databases-solutions/experiments
·         AdisInsight: https://adisinsight.springer.com/ 
o    https://www.springernature.com/gp/librarians/products/databases-solutions/adis-insight

 

 

 
Webinar Kayıt Linkleri;

 

Product

Date & Time

Webinar Registration link

 

AdisInsight

 

25th Feb, 10.30 CET / 15.00 IST

https://attendee.gotowebinar.com/register/2677770820866280719?source=Licencing+Managers

AdisInsight

 

25th Feb, 16.00 CET / 10am EST

https://attendee.gotowebinar.com/register/5659835471394810895?source=Licencing+Managers

Nano

 

17th Feb, 13.00 CET / 17.30 IST

https://attendee.gotowebinar.com/register/8756173464888737806?source=Licencing+Managers

SpringerMaterials

 

22nd Feb, 14.00 CET / 08.00 EST

https://attendee.gotowebinar.com/register/2471539822869858574?source=Licencing+Managers

Springer Nature Experiments

 

23rd Feb, 11.00 CET / 15.30 IST

https://attendee.gotowebinar.com/register/3142092382231727118?source=Licencing+Manager

Springer Nature Experiments

 

24th Feb, 10.00 CET / 14.30 IST

https://attendee.gotowebinar.com/register/7441364266254248460?source=Licencing+Managers

Springer Nature Experiments

 

25th Feb, 19.00 CET / 13.00 EST

https://attendee.gotowebinar.com/register/8775735975769963278?source=Licencing+Managers